Biovarme

FS Energi tilbyr fyringsanlegg fra østerrikske Fröling

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør bioenergi til en svært aktuell energikilde for fjøs, industribygg og alle med behov for oppvarming. Med slike fyranlegg får man ett vannbårent energisystem med et stort bruksspekter for oppvarming av alle typer hus, forbruksvann og industrielle prosesser.

Hvorfor velge flisfyringsanlegg fra Fröling?

Fröling er Europas ledende produsent av biokjeler, og med over 50 års erfaring er Fröling anerkjent for innovative og svært driftssikre produkter og løsninger. Fröling har markedets bredeste sortiment for fyring med ved, pellets og flis, med kjeler fra 7 kW til 1500 kW.

Vi tilbyr den optimale løsningen for ditt bioenergianlegg. Og vårt landsdekkende serviceapparat vil gi deg som kunde trygghet for at du får service og hjelp når behovet oppstår.

Tilskudd fra staten

Bruk av bioenergi er ikke bare smart for klimaet, det bidrar også til lokal næringsutvikling og verdiskapning. Derfor er dette også høyt prioritert fra statlig hold, og det gis gode støtte ordninger fra Innovasjon Norge og Enova for å stimulere til økt produksjon av bioenergi.

Gårdbruker Erik Wedum på Lillehammer har tatt grep for å bli mer selvforsynt med energi. Ved å kombinere solenergi, vedfyring og bergvarme har han satt sammen et avansert energisystem som gjør ham mindre avhengig av strømnettet.
Med stort varmebehov til bolighus, grisehus, verksted og ammekufjøs, syntes Sigbjørn Grøtterød i Tønsberg at strøm- og dieselregninga etterhvert ble i drøyeste laget. Nå er flisfyringsanlegget fra Fröling på plass, og sørger for oppvarming av alle bygningene på Rise Gård. Anlegget består av en 200 kW kjele med 5 m sirkelmater og 8000 l akkumulatortank.
Etter oppstarten med flisfyringsanlegget fra Fröling, har Bjørner Skogvang redusert strømutgiftene med 2/3! Det 400 m² store bolighuset varmes opp av en T4e 60 kW fyrkjele med en 3 meter lang sirkelmater og 2 stk akkumulatortanker på 850 liter. Hør Bjørner selv fortelle om hvordan det var å investere i et biovarme-anlegg.

Våre biovarme-produkter (brosjyrer):

Flisfyring
T4e fliskjele
Lambdamat 750-1500 kW kjele
Turbomat 150-550 kW flis- og pelletskjele

Pelletsovn
P4 Pelletskjele
Lambdamat 750-1500 kW kjele
PE1 pelletskjele
PT4e pelletskjele
PECO pelletskjele

Vedfyringsanlegg
Turbomat 150-550 kW flis- og pelletskjele
Lambdamat 750-1500 kW kjele

Flere kataloger

Lars Erik Nordhagen (fagansvarlig biovarme, Fjøssystemer Øst) tar en gjennomgang av et Fröling flisfyringsanlegg som er i drift på Lillehammer. Anlegget består av T4e 60 kW fyrkjele med en 3 meter lang sirkelmater og 2 stk akkumulatortanker på 850 liter.
Bli med og se på hvordan vi varmer vann til en konvektor i demovogna vår. Med fyringsanlegg fra Fröling får man et vannbårent energisystem som kan varme opp gulvarme, radiator, korntørke, viftekonvektorer, tappevann og prossesystemer.
T4e fliskjele
Kombikjele (ved/pellets)

Lurer du på hvor lønnsomt det kan være for deg å investere i solenergi?

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt via telefon eller send oss en uforpliktende forespørsel.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Torstein Odlo

Kenneth Bjørklund Kristiansen

Tore Anders Solbraa Grytting

Solenergi til landbruk, næring og industri

FS Energi leverer komplette solcelleanlegg til landbruk, næring og industri i hele Norge og Sverige. Vi monterer solcelleanlegg tilpasset ditt behov for at du skal kunne produsere din egen bærekraftige og kortreiste strøm i mange år fremover.

Copyright © 2024 All Rights Reserved FS Energi AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down